Regler (Path of the Quiz)

The basics:

Alle som vil kan være med på psyquizzen. Med mindre du har en beef med en av vertene.

Lag består av 1-4 deltagere. Ingen unntak, med mindre en på laget er umyndiggjort eller kan dokumentere promille på over 2,1. Eller er på helgebesøk fra New Zealand.

Det er ikke gratis å være med på psyquizzen. Det koster 10 kroner per hode. Kom gjerne uoppfordret med gullpengen din til den av vertene som har kassa, aka den lille isboksen.


Serien:

Vi vil vårsemesteret 2013 tilstrebe å arrangere 7 eller 8 quizkvelder. Vi har forståelse for at ikke alle kan komme hver eneste gang, og at det strengt talt kan bli for mye av enkelte av vertene (Lars) til tider. Det vil derfor være slik at lagenes fire beste resultater vil være tellende på sammenlagtlisten. Dette gjør at man dersom man må i egen begravelse en av quizkveldene fortsatt kan hevde seg, samtidig som det gir lagene som møter opp jevnt og trutt en edge. Vi vil jo at dere skal komme, selv om det ikke ser slik ut hver gang.

Ellers:

Mener man seg urettferdig behandlet, mener man at quizvertene har feil eller har gjort feil, må man ta det opp der og da, ikke komme krypende på nachspielet og snøvle i vertens øre. Lykke til med å klage forresten. Haha!

Vi liker ikke juks, og hvis du absolutt føler at du må ta i bruk smarttelefon, spørre bartenderen eller smiske med Lars, håper vi du er klar over at dette skjer på egen risiko. Bjørn biter. Dessuten finnes det en gammel lykkønskning og forbannelse vi leser over navnet til alle juksere. Vi siterer her Quiznaes Vitae : "Måtte ditt kjønnsorgan skrumpe inn".

God fornøyelse

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar