mandag 28. oktober 2013

By Io the blind, they were not dead!

Hæhæhei, vi er tilbake, og vi har tenkt oss gjennom taket!

For sommeren er over, og høsten likeså, men når vinteren kommer kjører vi på!

Tenk det, to av tre utropstegn oppbrukt allerede i åpningen. Jaja. Man må jo markere at psyquizzen gjør comeback! Og for et comeback det kommer til å bli. Vanskelige spørsmål, syrlige kommentarer og tvilsom sektretæriatgjerning. Alle psyquizzens varemerker er vel ivaretatt.

Hvorfor så seint, spør du? Hva skjedde med august, september og oktober egentlig? Vel, det er mange grunner til det. Våre quizverter er ettertraktede karer, men ikke tro at de har prioritert vekk sitt brød foran sirkus, å nei. Siden siste quiz før sommeren gikk av stabelen har våre gutter knapt gjort annet enn å forberede seg. Vertene har jaktet trivia blant g-strengene på strendene i Rio, i jungelen i Columbia frittet de ut vise gamle menn over en bedre fredspipe, og i Finland har de konkurrert i sauna-quiz mot erfarne eh, saunere. Vertene har trent thaiboksing i svette haller i Bangkoks undergrunn, meditert i fjellene i Pashtun og løpt ultramaraton på de meksikanske steppene -alt for å være så godt rustet både fysisk og psykisk før showet er i gang igjen.

Hva er det så som står på programmet i morgen? Vel, det blir som vanlig 20 spørsmål, småerotisk pauseunderholdning og ikke minst høytidelig prisoverrekkelse til forrige semesters vinner av quiz-serien: TJ Broilers. Det ryktes at TJ selv ikke kan komme, men vi forventer dermed ditto flere broilere. I baren på Bazinga står det fagre mennesker som serverer alt fra potetbåter til Solo+. Det er ikke noe å lure på dette.

Vi sees på quiz.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar