mandag 18. februar 2013

Here we go!

Hei og velkommen!

Du har nå kommet til psyquizzens domene, hvor kunnskapen henger løst og moralen sliter med fotfestet. Her vil det komme sporadiske oppdateringer fra quiz-relaterte hendelser og eventuelt andre ting vi finner interessant.

Viktigst er kanskje oversikten over stillingen i den nystartede Quiz-serien, som du finner bak lenken til høyre. Og glem ikke å ta turen innom de hellige og høyverdige reglene som du kommer til på lignende måte. Her finner du også de innviklede logaritmene som avgjør den endelige stillingen i serien.

Semesterets første quiz har allerede gått av stabelen, på Valentines lillebror, 13. februar. Det var til slutt et stjernelag fra kull 12 som dro i land seieren. Det heter at navnet skjemmer ingen, men her vil en av quizvertene (som av naturlige årsaker vil være anonym) innvende at TJ-Broilers neppe ble hjulpet til seier av navnet sitt. Men dette gjør naturligvis prestasjonen deres enda sterkere, de endte til slutt på 13,5 poeng, et fire poengs hav foran neste lag på listen. Dette var forøvrig en hemmelighetsfull duo som undertegnede ikke har flere spor etter enn navnet de etterlot seg; G-Boy 'n Supahflo. Disse endte på ni poeng, en prestasjon som ikke blir svakere i lys av (i lyd av??) at de satt under den eneste fungerende høyttaleren på Bazinga denne kvelden. Tredjeplassen ble knepet av Team Single Independent Women, som etter meget stabil poengplukking endte på 9 poeng.

Hva lærte vi så denne gangen? Quizvertene lærte ihvertfall at ungdommen nå til dags ikke ser på gamle Michael Jackson-spillefilmer, og at selv om man vanligvis bruker sølv for å drepe varulver så bruker de trylleformelen avada kadavra for samme resultat i Harry Potter. Vi var selvfølgelig ute etter hvordan man dreper varulver i virkeligheten, ikke i Harry Potter-universet, men takker for forsøket og kunnskapen. Ellers var det god spredning i svarene denne gangen. Med unntak av at ingen visste at MJs film fra 1988 heter Moonwalker (hallo, Michael Jackson og Joe Pesci! Blir det større?), så var det faktisk ingen spørsmål som alle eller ingen visste. De fleste visste at Louis Armstrong synger Wonderful world, mens de færreste visste at Citroen står bak bil-perlen Berlingo.

I tillegg lærte vi hva det vil si å være straight-edger. I CM-Punk's ord: "Straight edge means I'm drug-free, alcohol-free, and better than you!"

Stay tuned.

Citroen Berlingo. 2008-utgaven, Le Pederast, kom komplett med lokketelt som fungerer på barn fra 4-11 år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar