mandag 10. juni 2013

Quiz finito!


Eller som Lynni Treekrem ville sagt det: nå er det punktum finale. Vi hadde et fårete og hårete mål om opp mot åtte quizzer dette semesteret, og endte på fem. Ikke maks topp kanskje, men mer til månelanding enn det Jens har fått til på Mongstad, så da får vi være fornøyde. Entreprenørene bak quizbloggen vil også komme med en unnskyldning, nei unnskyld, en forklaring, på hvorfor dette innlegget kommer såpass lenge etter siste quiz. For det første vil jeg si at det er ganske respektløst av dere å kreve en slik forklaring. Å tyne gullkorn og velsmurte setninger ut av eget hode er ikke bare lett. Dessuten sloss entreprenørene lenge om hvem som skulle få den største andelen av overskuddet fra årets quiz. Vi visste en ting, og det var at vi ikke var kommunister som skulle dele summen likt bare for å gjøre det. Så da sloss vi. Det resulterte i at en viss frekkas hoppet på et fly til Alicante, mens andre (som, til opplysning, hadde en forstuet ankel da slåssingen fant sted) nå sitter her og... tyner. Men! Ved Blinde Io! Vi har da viktigere nyheter!

How it went down
I semesterets siste quiz måtte deltagerne blant annet svare på hva HTML står for, hvilken fugl som har det største vingespennet, samt hva du kan forvente deg av en BLT-sandwich. Det var fire lag med, blant annet duellantene i toppen, broilerne og melkebartene. I tillegg var de mystiske underdogene i Hendar der, under et dekknavn, samt at Psycho Amygdala gjorde et gledelig comeback. Det var nesten en slags Romeo og Juliet møter Gudfaren-stemning i lokalet når melkebart og broilers skulte på hverandre, men heldigvis holdt quizvertene hodet kaldt og serverte seg selv både øl og godteri. Quizen ble en rysare, der Hendar ga Broilers knallhard kamp om seieren, men til slutt vant ringrevene til TJ med et fattig men tilstrekkelig halvt poeng. Men  det er jo egentlig uinteressant i den store sammenhengen, for siden dette var semesterets siste quiz, kan vi dramatisk annonsere sammenlagtvinnerne:
And the winner is...

TJ-BROILERS

Kanskje ikke veldig overraskende, hverken for dere som har sittet og trykket F5 om igjen og om igjen de siste ukene, eller for andre enn Tarjei, men det hersker liten tvil om at dette er en meget verdig vinner av semesterets serie. Med tett opp mot 15 poeng i snitt på sine tellende quizzer var de ganske nærme det quiz-herrene mener er et akseptabelt trivia-nivå. Langt viktigere var det at de var et middels hestehode foran Melkebart, som seilte opp som eneste seriøse utfordrer ettersom våren skred frem. Fullstendig liste kan du som alltid sjekke her

Massive gratulasjoner og plenty av kudos (hvis det fortsatt er lov å si? Forfatteren av innlegget sitter litt fast i 2004, så current lingo er det ikke alltid så lett å holde seg oppdatert på) til alle som har vært broilere og friends gjennom semesteret.

Quizvertene har holdt tett som en kneblet Apple-ansatt i ukene før en ny lansering den siste tiden, men vi har faktisk landet en ganske superb premie til hele laget. Det blir skikkelig teambuilding med vasking av leilighetene til Bjørn og Lars! Vi står for redskapen og vår egen øl, dere tar med pågangsmot og arbeidsiver! Dette blir gøy!

The spoils
Gjennom iherdig innsats lyktes det Psyquizzen å lande en godbit av en premie til det heldige vinnerlaget. De skal nemlig i samlet flokk få forlyste seg på Tromsøs tapasbar numero Uno: Presis! Der har vi blitt lovet at de skal få dykke ned i gode mat og vinopplevelser, bli vartet opp av noen av byens mest ålreite servitører og -håper vi- ha det riktig så hyggelig. Kanskje TJ'en sjøl har det såpass fint at han beærer oss med noen moves på Cirkagulvet senere på kvelden? Time will show!

Høytidelig utdeling av gave, heder og ære skjer til høsten. Hvis noen av broilerne har spørsmål om gevinsten sin er det som vanlig bare å ta kontakt med sekretæriatet._______________________________________________________________________

Sekretæriatet vil med dette si takk for oppmøtet dette semesteret. Det er dere som gjør oss så fantastiske.

Quizzen kommer mest sannsynlig tilbake til høsten, i en eller annen form. I den forbindelse er vi interesserte i å høre fra dere, både fjesene vi kjenner godt og de vi kjenner mindre godt: Er det gøy på quiz? Fungerte det i vår? Burde det være tidligere/senere/sjeldnere/oftere/på universitetet/i byen? Vi er ikke sikre, og setter pris på deres tilbakemelding. Legg igjen en kommentar da vel, eller send oss en e-post på psyforeningenquiz snabel-a gmail dott com. Vi setter pris på både ros og hets! Au revoir! La vida es corta!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar