tirsdag 5. mars 2013

Young blood

Hei venner!

Nå har endelig røyken lagt seg etter forrige quiz, og ikke minst har vertene avsluttet etterfesten. Puh. 

Semesterets andre quiz forløp etterhvert i relativt ordnede forhold, etter at primadonnaen Lars, som skal få være anonym, tidligere på kvelden hadde nektet å gjennomføre quizen siden det ikke var kommet over 50 stk. Det er uvisst om dette kun var en egogreie eller om lysten på å se sin medvert danse macarena simpelthen var såpass sterk. 

Uansett var det etterhvert fem lag som meldte seg til dyst, og det ble ganske jevnt -i bunnen. For vinnere i suveren stil ble de unge stilige herrene på laget Hendar, (Team Single Independent Ladies, hørte jeg lyden av et comeback?!) som knaket til i omgang to og samlet hele 11 av 12 mulige poeng. Det er suveren rekord på Psyquizzen, og dette la grunnlaget for at de stakk av med seieren med fine 16 poeng. Herrene på TJ-Broiler hadde for anledningen byttet ut sine kvinnelige medspillere, uten at man kan si at dette gjorde stort fra eller til -13,5 poeng er nøyaktig samme poengsum som de fikk i vårens første quiz, og denne gangen holdt det til andreplass. Som eneste lag med 100% oppmøte så langt ligger de et godt palestinsk steinkast foran nærmeste konkurrent sammenlagt. Stillingen kan du se her.

Moroklumpene bak det animerte laget Unicorn stakk av med tredjeplassen med 12,5 poeng, mens Melkebart og Geriatrisk Ungdomsavdeling delte brodelig på Kristin Størmer Steira-plassen med 11 poeng hver.

Denne gangen fikk lagene bryne seg blant annet på varslede spørsmål fra India, samt kjente merkevarer, Teletubbies og baking. Forrige quiz hadde såpass stor spredning i deltagere og spørsmål at det gledelig nok hverken var spørsmål alle lagene kunne eller spørsmål ingen av lagene kunne. Denne gangen var det litt større enighet blant deltagerne. Alle visste nemlig at Pakistan er Indias nabo i vest, samt at Leo Ajkic leder programmet "Typen til" på NRK. Skuffende var det derfor for vertene at ingen visste at merkevaren oppkalt etter en karakter i Moby Dick er Starbucks eller at det er geniet Curtis Mayfield som leverer den deilige Move on up.

Nå er det en uke til det braker løs igjen, og det ser ut til at eksperimentet med å invitere til Quiz med mer enn to dagers varsel er vellykket. Vi håper å se så mange som mulig av dere på Bazilingus om en uke, for mer morsom trivia. Pre-quiz oppdatering med hint og interessante lesetips kommer sannsynligvis.

Pølse. Annenrangs mat og yndet hjem for slakteriers oppsop og selvdøde gårdsdyr.

Interessant i denne sammenheng av å være eneste vanlige norske ord uten rimpartner. 

Stakkars ensomme jævel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar